WAT DOEN WIJ NOG MEER

Veel mensen kennen ons vooral (of alleen) van onze facebookgroep. Toch doen wij nog heel wat dingen meer. Zo organiseren wij activiteiten voor mensen die daar behoefte aan hebben.

Dit zijn mensen die er behoefte aan hebben om nieuwe mensen te ontmoeten, mensen die er behoefte aan hebben om hun hart te luchten of mensen die behoefte aan een beetje ontspanning hebben en hun portemonnee andere ontspanning niet toe laat.

Maar ook mensen die (directe) hulp nodig hebben omdat er even geen geld is voor eten, omdat ze na een scheiding een huis moeten inrichten zonder geld, omdat er een baby op komst is en er een baby-uitzet moet komen.

Verder kunnen we je ook doorsturen naar of bemiddelen bij andere stichtingen, zoals Nationaal kinderfonds, de huisraadbank of Stichting Babyspullen.

Mocht je hulp nodig hebben bij 1 van bovenstaande dingen of heb je iets anders waar je hulp bij zoekt, stuur dan een berichtje of loop eens binnen bij het Lighthouse.