Actie kerstwens 2022

Er is afgelopen weken massaal gehoor gegeven aan onze oproep voor de kerstwens.
Na intern overleg hebben wij hier een aantal mensen uitgekozen die we blij mochten maken met de ingestuurde kerstwensen.

De afgelopen dagen zijn wij druk geweest met het uitdelen van deze wensen. Er zijn meerdere wensen, ter waarde van € 100,- uitgedeeld en een de hoofdwens betrof het repareren van een brommobiel.
Omdat er ook erg veel mensen waren die een wens hadden ingediend om iemand in het zonnetje te zetten of te verwennen met een pakket, hebben wij besloten om ook 10 goed gevulde kerstpakketten, te schenken.

Hieronder een impressie van de uitdeling van de wensen.

JA, ik help stichting WGDGO

Stichting WGDGO is opgericht in 2015 en is het resultaat van een bewonersinitiatief die sinds 2014 actief is met de facebookpagina Wie goed doet, goed ontmoet! (St. WGDGO) | Facebook. Via deze Facebook groep, die nog steeds bestaat en inmiddels ruim 4000 leden (uit de gemeente) telt, kunnen alle leden gratis spullen en diensten aan elkaar verloten.