workshop stijldansen

43 43 mensen hebben dit evenement bekeken.

In samenwerking met danschool vieberink

Gaan wij op zaterdag 11 maart 17:00 -18:00 uur een workshop stijldansen doen.  Heb jij nog nooit gedanst? of wil je gewoon weer graag een keertje stijldansen, geef je dan snel op !

Ook als u alleen bent kunt u zich op geven !  het kan dan alleen wel zijn dat u met een andere vrouw danst.

Iedereen dient zich apart in te schijven.  Maar meld bij de opmerkingen even of u uw partner ook heeft opgegeven.

Mocht u nog vragen hebben kunt u mailen naar activiteiten@stichtingwgdgo.nl

Ja, ik begrijp dat de aanmelding per gezinslid gedaan moet worden.

22 plaatsen vrij

11-03-2023 / 16:45 tot
11-03-2023 / 18:00

Einddatum registratie

28-02-2023

Delen met vrienden

JA, ik help stichting WGDGO

Stichting WGDGO is opgericht in 2015 en is het resultaat van een bewonersinitiatief die sinds 2014 actief is met de facebookpagina Wie goed doet, goed ontmoet! (St. WGDGO) | Facebook. Via deze Facebook groep, die nog steeds bestaat en inmiddels ruim 4000 leden (uit de gemeente) telt, kunnen alle leden gratis spullen en diensten aan elkaar verloten.