Huidig bestuur en coördinatie

Lisette Draijer
Voorzitter

In 2021 ben ik vrijwilliger geworden voor stichting WGDGO, na een oproep voor een taartenbakster voor de verjaardag pakketten. Snel bleek dat de stichting ook op zoek was naar nieuwe bestuursleden. In het verleden heb ik vaker vrijwilligerswerk gedaan en dit gaf mij altijd veel voldoening. Sinds begin 2022 ben ik daarom actief als voorzitter voor de stichting.
Ik ben alleenstaand moeder van twee zoons, heb 3 hondjes en heb mijn eigen bedrijf in de financiële dienstverlening.
Bij de stichting hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de samenleving en iets te kunnen betekenen voor mensen die hulp nodig hebben.

Karin van Wamel
Secretaris

Ik ben Karin van Wamel en ik woon in het Waterkwartier. Zelf heb ik ook tijden meegemaakt waarin ik het moeilijk had en gelukkig kreeg ik toen hulp. Om me heen zie ik dagelijks mensen die het lastig hebben. Dus ik zet me als secretaris graag in voor een organisatie zoals WGDGO, zodat mensen weer een beetje lucht krijgen. Dat kinderen leuke dingen kunnen doen en dat mensen zich niet zo alleen voelen.

Lisette Draijer
Waarnemend penningmeester

Functie staat open

Samantha Sloetjes
Algemeen bestuurslid

Ik ben geboren op 28 november 1990 en woon in het prachtige Warnsveld samen met mijn partner en mijn twee meiden. In 2019 ben ik in contact gekomen met de coördinator van Stichting WGDGO omdat ik zelf ook financieel een lastige periode had. Er werd mij gevraagd of ik wou toetreden tot het bestuur en ik doe dit toch wel met veel plezier. Binnen het bestuur houd ik me bezig met de activiteiten en het beheer van de facebook pagina. Ik vind het belangrijk dat veel mensen de stichting leren kennen zodat we kunnen proberen om voor iedereen in onze samenleving gelijke kansen te krijgen.

Dorien Geurts
Coördinator

Bestuurslid

JA, ik help stichting WGDGO

Stichting WGDGO is opgericht in 2015 en is het resultaat van een bewonersinitiatief die sinds 2014 actief is met de facebookpagina Wie goed doet, goed ontmoet! (St. WGDGO) | Facebook. Via deze Facebook groep, die nog steeds bestaat en inmiddels ruim 4000 leden (uit de gemeente) telt, kunnen alle leden gratis spullen en diensten aan elkaar verloten.