Word maand donateur

Waarom zijn donaties zo belangrijk voor ons?

Met donaties kunnen wij op een vernieuwde manier ons blijven inzetten voor huishoudens die er financieel minder goed voor staan of armoede ervaren op welke manier dan ook.

Wat houd een maandelijkse donatie in ?

Een maandelijkse donatie is een donatie die elk maand terug komt, dit bedrag word bepaald door het bedrag die u in het formulier kiest of invult.

De maandelijkse donatie loopt tot 12 maanden daarna zal deze automatisch stopgezet worden.

Wat is het verschil tussen een eenmalige en maandelijkse donatie?

De maandelijkse donatie zegt het eigenlijk al een beetje, dit is een donatie die elke maand terug komt tot maximaal 12 maanden.

De eenmalige donatie is een eenmalige donatie die niet omgezet word in een terugkerende verbintenis.

Hoe kan ik mijn donatie wijzigen of stopzetten?

Wil je ons werk voor Stichting WGDGO met een hoger of lager bedrag per maand blijven steunen? Dan kan je dat op de volgende manieren doen:

 

  1. Dit formulier gebruiken om je maandelijkse donatie te wijzigen of stop te zetten.
  2. Een e-mail sturen naar info@stichtingwgdgo.nl. Vermeld alsjeblieft je naam, adres, wat de aanpassing in je donatie is en je rekeningnummer.

JA, ik help stichting WGDGO

Stichting WGDGO is opgericht in 2015 en is het resultaat van een bewonersinitiatief die sinds 2014 actief is met de facebookpagina Wie goed doet, goed ontmoet! (St. WGDGO) | Facebook. Via deze Facebook groep, die nog steeds bestaat en inmiddels ruim 4000 leden (uit de gemeente) telt, kunnen alle leden gratis spullen en diensten aan elkaar verloten.