coördinator

Dorien Geurts

Sindds juli 2019 ben ik de coördinator van Stichting WGDGO. Ik ben Dorien Geurts en woonachtig in Wichmond. Zoals bij heel veel mensen heeft het leven me flinke lessen geleerd en heb ik zowel een aantal flinke sociale en financiële uitdagingen voor mijn kiezen gehad. Als geen ander weet ik hoe fijn het is als je voelt dat je niet alleen bent en dat je soms even op een ander mag steunen. Omdat ik deze lessen graag positief wil omzetten ben ik heel blij dat ik nu voor anderen dat steuntje in de rug mag zijn. Wil je wat met me delen of vragen, dan kun je mij bereiken via dorien.wgdgozutphen@gmail.com of 06-12379823. Ik ben op dinsdag- en donderdagochtend tussen 9 en 12.30 uur aanwezig in de Lighthouse waar je altijd welkom bent om eens binnen te lopen.

BESTUUR

Wie Goed Doet Goed Ontmoet is een stichting.
Het bestuur van WGDGO bestaat momenteel uit twee leden.
De bestuursleden doen hun werk vrijwillig en krijgen dus geen vergoeding.

We zijn op zoek naar een voorzitter en naar bestuursleden die WGDGO willen ondersteunen op het gebied van sociale impact en van communicatie.

U kunt het bestuur bereiken via:

Postadres: Stichting WGDGO, Loverendale 34, 7207 PG Zutphen
E-mail adres: bestuur@stichtingwgdgo.nl
Wilt u een bestuurslid spreken, mail dan ook naar bestuur@stichtingwgdgo.nl

Bankrekening Stichting WGDGO: NL51 RABO 0307 0649 56

RSIN: 855660995

CARLIJN BERENDS

Carlijn (29) vanaf het begin betrokken bij WGDGO. Toentertijd had ik ook een bijstand. Door deze ervaring kan ik andere beter helpen. Daarnaast verzorg ik als penningmeester de financiën, en werk ik bij Defensie.

JAAP NIEUWMEIJER

Ik ben vanaf 2015 betrokken bij WGDGO, eerst als adviseur en later als bestuurslid. Ik ben professioneel werkzaam als ICT architect bij een landelijke jeugdzorg instelling. Ik ben betrokken (geweest) bij diverse bewoners initiatieven in Amsterdam en later in Zutphen via de Stadsonderneming Zutphen. Ik geloof in WGDGO omdat ik denk dat bewoners veel beter in staat zijn oplossingen te vinden voor de huidige vertrouwenscrisis tussen burgers en politiek en vervreemding die veel mensen ervaren als ze gebruik moeten maken van sociale voorzieningen. Ik bewaak binnen WGDGO vooral dat we een organisatie van en voor gewone mensen blijven. Ik wil graag dat WGDGO een duurzame toekomst krijgt gebaseerd op elkaar vertrouwen en respecteren.

Voorzitter Gezocht

Stichting Wie Goed Doet Goed Ontmoet zoekt een nieuwe voorzitter van het bestuur.