Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws over Stichting WGDGO.

Veranderingen

Veranderingen We hebben links en rechts al een beetje laten weten dat er wat veranderingen binnen Stichting WGDGO aan zaten te komen en we willen je daar graag meer over vertellen.Vanaf 1 april zijn we niet meer gevestigd in Wijkcentrum het Lighthouse, maar in de Emanuelkerk aan de Gerard Doustraat 80a in Zutphen (veel mensen kennen hem als wibra kerk).Als stichting willen we graag groeien en meer mensen op meer manieren ondersteunen. De afgelopen jaren zijn we weer flink gegroeid en we merken nu dat de beperkte ruimte in het Lighthouse onze groei remt. De afgelopen jaren hebben we als stichting heel […]

Lees meer

Actie kerstwens 2022

Er is afgelopen weken massaal gehoor gegeven aan onze oproep voor de kerstwens. Na intern overleg hebben wij hier een aantal mensen uitgekozen die we blij mochten maken met de ingestuurde kerstwensen. De afgelopen dagen zijn wij druk geweest met het uitdelen van deze wensen. Er zijn meerdere wensen, ter waarde van € 100,- uitgedeeld en een de hoofdwens betrof het repareren van een brommobiel. Omdat er ook erg veel mensen waren die een wens hadden ingediend om iemand in het zonnetje te zetten of te verwennen met een pakket, hebben wij besloten om ook 10 goed gevulde kerstpakketten, te [...]
Lees meer

Taartenmakers gezocht

Jullie zien ze vast wel eens voorbij komen, de prachtige taarten gemaakt door onze fantastische vrijwilligers. Kinderen die opgroeien in gezinnen waar het niet vanzelfsprekend is om je verjaardag te vieren ivm geldgebrek krijgen van ons een verjaardagspakket inclusief taart. Nu zijn we op zoek naar mensen die ons team van bakkers wil versterken. Heb je interesse, neem dan even contact met ons op.

Lees meer

Speelgoedruilbeurs 17 december

Ook als je kind geen speelgoed te ruil heeft mag het iets leuks uitzoeken tijdens de speelgoedruilbeurs. We hebben voldoende reserve speelgoed, zodat iedereen iets leuks kan kiezen. Aanmelden is niet verplicht, maar voor ons wel handig. Bovendien krijg je voor je aanmelding een leuke goodybag. Dus meld je vlug aan: https://forms.gle/6xozpF1GHX6JArPC6 Van 14.00 tot 16.00 uur in het ketelhuis / buurtservice (Mozartstraat 74)

Lees meer

Kerstbingo (locatie is veranderd)

LET OP LOCATIE VERANDERD ! DOOR DE GROTE OPGAVEN WIJKEN WIJ UIT NAAR Wijkcentrum Waterkracht Uiteraard gaan we voor de kerst nog een bingo spelen. En wel voor het hele gezin. Op 17 December vanaf 19.00 uur gaan we beginnen. Doe je mee? Geef je dan op via dit formulier:

Lees meer

JA, ik help stichting WGDGO

Stichting WGDGO is opgericht in 2015 en is het resultaat van een bewonersinitiatief die sinds 2014 actief is met de facebookpagina Wie goed doet, goed ontmoet! (St. WGDGO) | Facebook. Via deze Facebook groep, die nog steeds bestaat en inmiddels ruim 4000 leden (uit de gemeente) telt, kunnen alle leden gratis spullen en diensten aan elkaar verloten.